Kvik Ejendomsservice Valby

Varmemester

Udover daglig vedligeholdelse af drift af ejendommens varmecentral, sørger vores varmemester for en udarbejdelse af ELO-rapporter og justering varmecentralen, så jeres varmeforbrug reduceres, og anlæggets levetid forlænges.

Vicevært-service

Vores vicevært tager sig af løbende reparationer, vedligeholdelse, dskiftning og modernisering . Han sørger for at bygningen “fungerer” og koordinerer diverse servicefunktioner, såsom trappevask, affaldshåndtering, snerydning mm.

Skadesservice – Døgnet rundt

Det er ikke altid uheldet rammer mellem 8.00 – 16:00. Vi har et unik produkt til dig, der skaber tryghed for ejendommen og beboerene. Når ulykken rammer, er en hurtigt indsats afgørende. Renoveringsomkostningerne stiger for hvert sekund, at skaden ikke bliver behandlet. Samtidigt giver det øget tryghed for brugerne af ejendommen, at der bliver taget hånd om problemet med det samme.

Rengøring – Simpelt og effektivt trappevask

Er du træt af trapper der aldrig bliver ordentlige rene, så har vi det rigtige tilbud til dig. Vi leverer et unik system til gulvvask.

Metoden er simpel men effektiv: En gulvklud bliver kun brugt på én etage eller ét areal! Derefter ryger kluden til kogevask og en ny klud tages i brug. Dermed er der aldrig nogensinde en beskidt gulvklud i det rene vand. Systemet kræver lidt mere af os, men resultatet er ikke til at tage fejl af – gulvene bliver skinende rene.

Erfaring er nøgleordet

Kvik Ejendomsservice Valby er jeres pålidelige og servicemindede samarbejdspartner. Vi udfører kvalitetsarbejde som er udført grundigt og præcist. Vi holder vores aftaler og tidsfrister til ejendomsservice fra første kontakt til opgaven er afsluttet. Vi har kun ét telefonnummer og hjælper gerne til med ejendomme alle tider på døgnet. Det sker i tæt parløb med de enkelte foreninger og på aftaler til en fair pris. Vores ejendomsservice er fleksibel og kan dække alt fra ødelagte nøgler til VVS-arbejde og trappevask.

Der er mange ting, der løbende skal passes i forbindelse med en ejendom. Vores ejendomsinspektør passer bl.a.  varmecentralen, tager sig af diverse småreparationer og vedligeholdelsesopgaver og koordinerer med håndværkere i det omfang, der er brug for det. Så lige meget hvilket behov du har, så har vi en aftale der dækker dem.

Kontakt os for en uforpligtende snak, tilbud, spørgsmål eller en gennemgang af jeres behov for ejendomsservice i enten Valby eller nærområderne. Vi giver gerne vores bud på, hvilken aftale der er optimal for netop jeres område.

Kontakt for konkret tilbud