Ejendomsservice

VI TILBYDER ALT INDENFOR EJENDOMSSERVICE

Besparelsen ligger i kvaliteten. Det er ikke altid den billigste løsning, der giver den største besparelse. Derfor vægter vi kvalitet, som den væsentligste faktor for vores arbejde.

Vi tænker langtidsholdbare løsninger. Hovsa løsninger passer ikke i vores firmakultur.

I får jeres egen personlige vicevært. Vores viceværter kan teamwork og ikke bare tom snak.  De mange specialist kompetencer der er i vores virksomhed, udnytter de optimalt. På den måde skal I kun forholde jer til én person, og samtidigt være trygge ved, at et bredt kompetencefelt servicerer jeres ejendom.

Vi har de bedste kompetencer

Vi uddanner selv personalet, og har kvalitetssikring i høj prioritet. De to prioriteringsfelter kvalitet og teamwork danner et sikkert grundlag for alle de opgaver vi kan udføre:

 • pasning og pleje af grønne områder
 • snerydning, når vinteren sætter ind
 • renholdelse af indendørs- og udendørsarealer
 • generelt tilsyn med ejendommens drift og tilstand
 • Varmemester
 • Syn af lejligheder

Ring til os, hvis det er kvalitet du søger. Så skal vi give dig et tilbud du ikke kan sige “nej” til.

Erfaring er nøgleordet

 • Besparelsen ligger i kvaliteten

  Prisen er konkurrencedygtig fordi vi tænker langsigtet. Når vi udarbejder et tilbud medregner vi ikke den svære opstartsperiode, hvor vi bruger timer på at sætte os ind i jeres behov. Vi ved I bliver glade for os, og fortsætter samarbejdet – så det er ingen grund til at tage penge for opstartsomkostninger.

 • En aftale er en aftale

  Vi sætter en ære i at udfører vores arbejde korrekt og til tiden. Derfor når vi har lavet en aftale, vil den altid blive overholdt. Skulle vi alligevel støde på en uforudset udfordring, løser vi den på sådan en måde så i ikke vil blive mærket af det.

 • En ærlig samarbejdspartner

  Troværdighed og professionelisme er to af vores mærkesager. Så når du indgår en aftale med os, skal du ikke være bange for skjulte gebyrer eller andre ekstra omkostninger. Vi skræddersyer alle vores aftaler efter dine behov, så du ikke er i tvivl om hvad du får.

KVIK ER MERE END BLOT ET EJENDOMSSERVICE SELSKAB.

Vi er en en samarbejdspartner, med 360 graders indblik i Jeres ejendom, og tilpasser løsninger til de aktuelle behov. Når vi siger samarbejdspartner – så mener vi det. Alle ejendomme er unikke, og  først når man kender hvert et hjørne af bygningen, findes de optimale løsninger. Vi er den partner I kan have tillid til. Vi arbejder 100% i Jeres verden og interesse – Det er optimal partnerskab. Vi kender vores kunder og skaber et sundt, praktisk og jordnært partnerskab.

Det nære forhold mellem os og jer er hele fundamentet i vores forretningsmodel. Jo bedre vi kender Jeres behov – jo hurtigere løser vi opgaven – desto billigere kan vi gøre det.

Prisen er konkurrencedygtig fordi vi tænker langsigtet. Når vi udarbejder et tilbud medregner vi ikke den svære opstartsperiode, hvor vi bruger timer på at sætte os ind i jeres behov. Vi ved I bliver glade for os, og fortsætter samarbejdet – så det er ingen grund til at tage penge for opstartsomkostninger.

VORES EKSPERTISE BLIVER JERES EKSPERTISE.

Vi har medarbejdere, der er eksperter på hvert deres område, hvad enten det er syn af lejligheder, drift af varmeanlæg eller vedligholdelse af gårdanlæg. Vi deler ud af vores faglighed, så den kommer jer til gode, også når der skal foretages investeringer i ejendommen. Vi er en samarbejdspartner der har et fælles mål med vores kunder – At vedligeholde ejendommen for færreste mulige penge og høj ressourceudnyttelse.

Kontakt for konkret tilbud