Rengøring

SIMPELT OG EFFEKTIVT TRAPPEVASK

Er du træt af trapper der aldrig bliver ordentlige rene, så har vi det rigtige tilbud til dig. Vi leverer et unik system til gulvvask. Metoden er simpel men effektiv: En gulvklud bliver kun brugt på én etage eller ét areal! Derefter ryger kluden til kogevask og en ny klud tages i brug. Dermed er der aldrig nogensinde en beskidt gulvklud i det rene vand. Systemet kræver lidt mere af os, men resultatet er ikke til at tage fejl af – gulvene bliver skinende rene.

Når vi vasker trapper, er det en selvfølge at:

 • vores medarbejder altid ryster hoveddørsmåtten udenfor
 • vi fjerner spindelvæv hver gang
 • trappevasken er sat i system, så kunden altid ved præcist, hvilken dag trappen bliver vasket, og hvornår i måneden, der bliver foretaget ekstra rengøring

HOVEDRENGØRING – NÅR DET VIRKELIG TRÆNGER

Nogle gange er den daglige rengøring ikke tilstrækkelig, og det er nødvendigt med en hovedrengøring. Derfor har vi oprettet et særligt hovedrengøringsteam, der kan klare selv de værste pletter. Teamet består af erfarne medarbejder med en stor indsigt i kemi og arbejdsmetoder.

En hovedrengøring betyder bl.a.: Nedvasking og  særlig pletbehandling af alle flader. Vinduespolering uden striber. Gulvbehandling af f.eks. linoleum, terrazzo, træ- og stengulve med nedskuring, slibning, afrensning og afkalkning. Efterfulgt af lakering, polish og oliebehandling.

Den ekstra grundige rengøring giver ejendommen en præsentabel opgang og besparelser på vedligeholdelseskontoen – Vores erfaring er, at pæne og rene omgivelser er med til  at forebygge både generel nedslidning og hærværk.

Erfaring er nøgleordet

 • En klud til hver etage

  En gulvklud bliver kun brugt på én etage eller ét areal, derefter ryger kluden til kogevask og en ny klud tages i brug.

 • Altid rene trapper

  Med en aftale hos os, har du altid rene trapper. Vi skræddersyer aftalen, så den passer lige præcis til jeres behov.

 • Stabil trappevask

  Vi leverer et unik system til gulvvask. Vi bruger aldrig nogensinde en beskidt gulvklud i det rene vand. Det kræver lidt mere af os, men resultatet er ikke til at tage fejl af – gulvene bliver skinende rene

KVIK ER MERE END BLOT ET EJENDOMSSERVICE SELSKAB.

Vi er en en samarbejdspartner, med 360 graders indblik i Jeres ejendom, og tilpasser løsninger til de aktuelle behov. Når vi siger samarbejdspartner – så mener vi det. Alle ejendomme er unikke, og  først når man kender hvert et hjørne af bygningen, findes de optimale løsninger. Vi er den partner I kan have tillid til. Vi arbejder 100% i Jeres verden og interesse – Det er optimal partnerskab. Vi kender vores kunder og skaber et sundt, praktisk og jordnært partnerskab.

Det nære forhold mellem os og jer er hele fundamentet i vores forretningsmodel. Jo bedre vi kender Jeres behov – jo hurtigere løser vi opgaven – desto billigere kan vi gøre det.

Prisen er konkurrencedygtig fordi vi tænker langsigtet. Når vi udarbejder et tilbud medregner vi ikke den svære opstartsperiode, hvor vi bruger timer på at sætte os ind i jeres behov. Vi ved I bliver glade for os, og fortsætter samarbejdet – så det er ingen grund til at tage penge for opstartsomkostninger.

VORES EKSPERTISE BLIVER JERES EKSPERTISE.

Vi har medarbejdere, der er eksperter på hvert deres område, hvad enten det er syn af lejligheder, drift af varmeanlæg eller vedligholdelse af gårdanlæg. Vi deler ud af vores faglighed, så den kommer jer til gode, også når der skal foretages investeringer i ejendommen. Vi er en samarbejdspartner der har et fælles mål med vores kunder – At vedligeholde ejendommen for færreste mulige penge og høj ressourceudnyttelse.

Kontakt for konkret tilbud